copy protect

duminică, 1 decembrie 2013

secretar general de redacție


     Numerele Târgoviștei literare apărute până în prezent dovedesc că revista are  un  profil  distinct  pe care îl urmărește cu o consecvență ce a determiat redefinirea Colegiului de redacție drept Colegiu de direcție cu menirea să gireze în continuare orientarea redacției prin numirea ca director a unuia dintre membrii colegiului.
     În cazul în care un membru al colegiului nu subscrie acestei noi viziuni se poate  retrage  fără  nicio  explicație,  faptul  în  sine  devenind un motiv de reflecție.
     Despre Târgoviștea literară a început să se scrie / de bine / nu numai să se vorbească. Chiar dacă tirajul va coborî sub 300 de exemplare, nu vom renunța la nimic din ce presupune o revistă pe care nu va putea s-o ignore nici cea mai exigentă istorie literară.
     Pentru colaboratori, Colegiul de direcție precizează: cei care doresc să devină titulari de rubrică trebuie să prezinte un proiect de 4 texte (inclusiv o foto-bust și un succint C.V.); colaborările ocazionale se publică în secțiunea interstiții și numele autorului se află la sfârșitul textului.
     Înregistrăm  cu  satisfacție  numărul  mare  al  celor  doritori  să devină colaboratori ai Târgoviștei literare. Această situație ne determină să alcătuim un  nou număr dublu (1-2, ianuarie-iunie). Textele se primesc până la data de 1 aprilie 2014, pe adresa 5atena.sg@gmail.com

     IMPORTANT
     Târgoviștea literară poate fi citită în toate bibliotecile municipale, județene, în marile biblioteci universitare, inclusiv în biblioteca Românească a Universității din Cernăuți.
     Av. Maria Luiza Popescu și ing. Theodor Adam au sponzorizat tirajul nr.4/2013 cu un supliment de 350 exemplare pentru vizitatorii Curții Domnești și   Muzeului  Scriitorilor  Dâmbovițeni,  Târgoviște,  Muzeului  Municipiului  București, Muzeului Național al Literaturii Române, București.



Asociația Târgoviștea literară urează cititorilor,
realizatorilor și sponsorilor revistei
LA MULȚI ANI 2014
cu împliniri și bucurii!



Mihai VOICULESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu