copy protect

marți, 2 septembrie 2014

SECRETARIATUL REDACȚIEI - Mihai VOICULESCU

        Colegiul de direcție constată cu satisfacție că numărul doritorilor să devină colaboratori ai „Târgoviștei literare” crește de la număr la număr. Această situație ne determină să sporim numărul de pagini. Mulțumim din nou tuturor celor care ne trimit materiale spre publicare și îi asigurăm că acestea sunt cercetate cu mare atenție de către redactorii de specialitate.
        Revenim asupra precizării făcute în numărul precedent: la redacție avem numai exemplare arhivate. Revista poate fi citită în toate bibliotecile județene din țară, în bibliotecile marilor universități, inclusiv la Biblioteca Românească din Cernăuți. Răspunzând solicitărilor unor corespondenți (8), le-am expediat răspunsurile prin corespondență confidențială.
        Numărul 3, septembrie 2014, apare într-un tiraj de 280 de exemplare, dintre care 80 sunt sponzorizate de ing. Theodor Adam, pentru vizitatorii Curții Domnești, Muzeului Scriitorilor Dâmbovițeni, Muzeului Municipiului București.
        Am primit de la d-l ing. T.Adam o statistică a accesărilor revistei în format electronic de la începuturi până azi. (Google, Pageviews by Countries)

IMPORTANT
Tipografia, angrenată în evenimentele anului electoral, a stabilit pentru numărul 4/2014 ca dată de predare a B.T. 1 noiembrie a.c. În această situație vom publica textele primite până la data de 20 octombrie 2014 pe adresa 5atena.sg@gmail.com.


Mihai VOICULESCU

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu